Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kavak İlçesinde tören düzenlendi.

Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü
3862   14.04.2014 11:27:39

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törene, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Garnizon Komutanı Jan.Kd.Ütğm.Ekrem Büyüktekin,kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Savcı Ünal Ulus, Emniyet Müdürü Adil Öztırak ve kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak'ın Atatürk Büstüne çelenk sunumuyla başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak tarafından yapıldı.

Polis teşkilatının önemine vurgu yapan Öztırak, " Emniyet ve asayişin tesis edilmediği yerde, toplumun huzur ve güveninden, can ve mal emniyetinden, ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinden, kısaca insanların mutluluğundan, teknolojik ilerlemeden söz edilmesi mümkün değildir."dedi.