Kavak'ta 23 Nisan Çoşkuyla Kutlandı! cumhuriyeti...

KAVAK'TA 23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI!

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" ilçemizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına; Kavak Kaymakamı Sayın Erdem Karanfil, Kavak Belediye Başkan Vekili Remzi Töre, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk Parkında Saygı Duruşu akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük'ün günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından Kavak Stadyumunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı merkez ilkokulu ve ortaokullarının katılımı ile çeşitli etkinliklerle ( Şiir, Halk Oyunları, Jimnastik gösteriler vb.) kutlandı. Törenin sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek bayram kutlamaları sona erdi.