Başkan Ün'den Ortak Akıl Vurgusukavak Belediye B...

BAŞKAN ÜN'DEN ORTAK AKIL VURGUSU

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, "Ortak akıl ve işbirliği ruhuyla ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. İlçemizin kalkınması için siyasi partilerle işbirliği yapmak önemlidir."dedi Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, MHP Kavak İlçe Başkanı Dilaver Toktaş ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyarette, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

"UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ"

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Toktaş, Kavak'ın gelişimi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ve belediye başkanıyla uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

ORTAK AKIL VE İŞBİLİĞİ

Belediye Başkanı Şerif Ün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçemizin kalkınması için siyasi partilerle işbirliği yapmak önemlidir. Bu ziyaret, ortak akıl ve işbirliği ruhuyla ilçemizi daha da ileriye taşımamıza vesile olacaktır" şeklinde konuştu. Ziyarette ayrıca, ilçenin genel durumu, altyapı çalışmaları, kültürel etkinlikler ve gençlere yönelik projeler gibi konular da ele alındı. Her iki başkan da, ilçenin gelişimi ve refahı için birlikte çalışma sözü verdi. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, her iki taraf da işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. MHP heyeti başkan Ün'e Türk Bayrağı takdim etti.