Kavak Emin Ellerdekavak Belediye Başkanı Şerif Ü...

KAVAK EMİN ELLERDE

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün'ü ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten Altınkum eski Belediye Başkanı ve Samsunlu İş Adamı Cemal Gülhan, Kavak ilçesinin emin ellerde olduğunu ifade etti. Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Altınkum'da 17 yıl belediye başkanlığı 5 yıl ise Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi yapan Gülhan'ın tecrübelerinden faydalanmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

KATILIMCI VE ŞEFFAF YÖNETİM

Bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak projeler üzerine de konuşan ikili, belediyeciliğin halkla iç içe olması gerektiğini vurgulayarak, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışının önemini dile getirdiler. Gülhan, ziyaretin sonunda Ün'e başarılar dileyerek her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade etti. Başkan Ün ve Gülhan samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında el sıkışarak vedalaştılar.