Başkan Ün’den Yrp Kavak Teşkilatlarına Teşekkürk...

BAŞKAN ÜN’DEN YRP KAVAK TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Yeniden Refah Partisi Kavak İlçe Teşkilatı'nı Ağırladı. Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonuçlarında önemli bir rol oynayan Yeniden Refah Partisi Kavak İlçe Teşkilatı'nı ağırladı. Başta İlçe Kadın Kolları Başkanı Cemile Kamber ve üyeleri olmak üzere İlçe Başkanı Emrullah Genez ve yönetim kurulu üyelerine, gençlik kollarına seçim sürecinde gece gündüz demeden sahada aktif bir şekilde çalışarak önemli bir katkı sağladıkları için teşekkür etti.

“EMEKLERİ TAKDİRE ŞAYAN”

Başkan Ün, ziyarette yaptığı konuşmada, "Yeniden Refah Partisi Kavak İlçe Teşkilatı, seçim sürecinde gösterdiği yoğun çaba ve emekle takdir kazandı. Gece gündüz demeden sahada aktif bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret gösterdiler. Bu özverili çalışmalarından dolayı başta kadın kolları olmak üzere tüm teşkilata, gençlere teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu. Başkan Ün, “Bizler Kavak için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın teveccühü ile seçildik, onların beklentilerini karşılamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.