Haberler
Hemşehri Dernekleri Toplumun Vazgeçilmez Parçası...

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ TOPLUMUN VAZGEÇİLMEZ PARÇASI

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaparak, "Demokrasi kültürünün yerelden yaygınlaşması için STK’ların desteklenmesi gerekiyor. Hemşehri dernekleri toplumun vazgeçilmez bir parçası” dedi. Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Samsun’da faaliyet gösteren Canik Kavaklılar Derneği, Atakum, İlkadım, Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri ile Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri Derneği’nin (KAVSİAD) Kavak Merkez Tirit Evi’nde ortak düzenlemiş olduğu ‘Özümüz Kavak, Sözümüz Kavak, Etli Pilav Bayram Buluşması’ etkinliğine katıldı.

STK'LAR TOPLUMUN VAZGEÇİLMEZ PARÇASI

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Ün, konuşmasına tüm Samsunlu ve Kavaklı vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak başladı. Derneklerin önemine vurgu yapan Başkan Ün, Demokrasi kültürünün yerelden yaygınlaşması için STK’ların desteklenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Ün, "Hemşehri derneklerinin toplumun vazgeçilmez bir parçası. Sivil toplumun gücü demek, yaşam standartlarının yükselmesi, hayatın kolaylaşması demektir. Hemşehri derneklerine kapımız açık.”dedi

KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN BİR BÜTÜNÜZ

Başkan Ün, “O bu şu demeden, kimseyi ayırt etmeden hep birlikte yaşanabilir bir Kavak için tüm hemşerilerimiz ile birlikte hazırız kararlıyız. Misafirpervelikleri ve sıcak sohbetleri için kıymetli dernek yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Düzenlenen etkinliğe Canik Kavaklılar Dernek Başkanı Haluk Kurt, Atakum Kavaklılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Çankaya, İlkadım Kavaklılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Kaya, KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin, KADEF Başkanı Bayram Erişgin, İstanbul Küçükçekmece Kavaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Gürpınar, Havza eski Belediye Başkanlarından Tuncer Keskin, dernek yöneticileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.