Haberler
Muhtarlardan Başkana Ziyaret

Muhtarlardan Başkana Ziyaret

Kavaklı muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret ettiler.


Kavak’ta yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı yapmak için Kavaklı muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamlarında ziyaret eden Kavaklı muhtarlar Kavak genelinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

Tüm Muhtarlarımız Rahat Olsun
Kavaklı muhtarları makamında ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bazı köyler yapıldı bazı köyler yapılmadı diyerek sizlerin üstüne gelindiğini biliyorum. Hepiniz rahat olun yol ve su sorunu olan köy kalmayacak” dedi. Başkan Yılmaz konuşmasına şu şekilde devam etti; “Köylerimizdeki sıkıntıları çözmek bizlerin boynunun borcu bu yüzden hepiniz rahat olun sırası ile tüm köylerimize gerekli hizmetler gidecek. Özellikle su konusunda büyük hassasiyetimiz var bu hassasiyetle gece gündüz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Su sorunu olan köyümüz kalmayacak” dedi.

 

Sizler Bizi Temsil Ediyorsunuz
Kavaklı muhtarlarla Kavak Belediyesi toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Sarıcaoğlu konuşmasında şunlara yer verdi; “Muhtarlarımız bizleri temsil ediyor biz nasıl ki bulunduğumuz ilin ya da ilçenin başkanı isek muhtarlarımızda bulundukları bölgenin başkanı. Sizlerin üstündeki baskıların farkındayız. Yol konusunda gerek Büyükşehir gerekse kendi imkanlarımızla elimizden geldiğince aciliyet sırasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir muhtarımız arasında ayrım söz konusu dahi olmadı olma ihtimali bile yok. Bizler halka hizmet hakka hizmet mantığı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm muhtarlarımıza ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.