Merhum Astronot Hüseyin Özdemir Parkı’na Görkemli Açılış

Kavak İlçesinde "Her Mahalleye Park" projesi kapsamında On Dokuz Mayıs Mahallesinde yapımı tamamlanan "Astranot" lakaplı Hüseyin Özdemir Parkı açılışı dualarla gerçekle

Merhum Astronot Hüseyin Özdemir  Parkı’na Görkemli Açılış
2927   15.05.2015 10:50:58

Park açılış törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, belediye meclis üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Her Mahalleye Bir Park "Projesi ve belediye çalışmalarının olumlu yönde gittiğini ve ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı parka Astranot lakaplı Hüseyin Özdemir'in adının verilmesini uygun gördüklerini söyledi.AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Demircan, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde AK Parti'ye destek istedi.Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ile Kavak Belediyesi işbirliğinde yürütülen hizmetleri anlatarak, olumlu ve gözle görülen çalışmalarından dolayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür etti. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak Kavak Belediyesine destek vereceklerini açıkladı.

Konuşmaların ardından "Astranot Hüseyin Özdemir Parkı" dualarla hizmete açıldı. Açılış töreninden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Parkta ilk çayını içerek vatandaşlarla sohbet etti.