Kavak'ta OSB Toplantısı Yapıldı

Samsun'un Kavak ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısı gerçekleştirildi.

Kavak'ta OSB Toplantısı Yapıldı
2671   18.12.2015 14:30:40

Çakallı Taşhan'da gerçekleştirilen toplantıda bölgede faaliyette olan işletmeler ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.Aylık gerçekleştirilen toplantı programında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi;"Kahvaltı programımızda hep birlikte siz değerli işletme sahipleri ile bir araya geldik. İlçemizin kalkınması için sizlerin önemi ve değeri çok büyük. Bu toplantının amacı sizlerin yaşamış olduğu sorunları ve istekleri bir arada çözmek. Bu kapsamda toplantıya katılan tüm işletme sahiplerine teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya 23. dönem Ak Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'de faaliyette olan işletme sahipleri katıldı.