Kavak'ta Çalışmalar Dört Bir Koldan Devam Ediyor

Kavak Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar dört bir koldan devam ediyor.

Kavak'ta Çalışmalar Dört Bir Koldan Devam Ediyor
210   11.07.2018 15:33:39

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde uzak yakın demeden yürütülen hizmetler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Belediye ekiplerinin aynı anda farklı noktalarda çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük takdir ile karşılandı. Köy iken mahalle statüsüne dönüşen kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde de yürütülen çalışmaları yakından takip eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Dört Bir Koldan Çalışıyoruz

Sarıcaoğlu; “İlçemizde yapacağımız birçok çalışmanın tek elden gitmesi elbette ki imkansızdı bizde ekibimiz içerisinde gruplar kurarak birden fazla yerde aynı anda çalışma yapılmasını sağladık. Vatandaşlarımızın da büyük taktiri ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kavak’ın önünde kat etmesi gereken büyük yol var çünkü Kavak için çok büyük düşüncelerimiz var bu düşüncelerimizi de gerçekleştirmek için ilçemizde ki bazı problemleri ekiplerimizin gayreti ile aşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Hizmet İçin Buradayız

Kavak’ta yapılan tüm çalışmaların vatandaşların çıkarları için olduğunun altını çizen Başkan Sarıcaoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Göreve gelirken hizmet sözü ile geldik. Yoğun çalışmalarımızın meyvesini de vatandaşlarımızın bizlere olan desteği ve güveni ile topladık. Bir çalışmanın sonucunda en büyük takdir yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından beğenilmesi. Kavak’ta vatandaşlarımız ile uyum içerisinde her zaman iç içeyiz. Asla hemşehrilerimizi olumsuz yönde etkileyecek bir çalışmaya imza atmadık” dedi.

Kavak’ı Güzel Günler Bekliyor

Sarıcaoğlu; “Ekibime sonuna kadar güveniyorum çünkü bu zamana kadar Kavak için gecesini gündüzüne katarak hep daha fazlasını ve en iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürdü. Yoğun iş temposuna rağmen asla bir gün bile pes etmeden Kavak’ın çok daha iyi noktalara gelmesini sağladı. Geriye dönüp baktığımızda eski ve yeni resimleri yan yana koyup karşılaştırdığımızda Kavak’ın çok iyi noktalara geldiğini ve bundan sonrada çok daha iyi yerlere geleceğinin umudu hepimizin en büyük mutluluğu” dedi.