Kavak Belediyesinde Kademe Kuruldu

Kavak Belediyesi arza yapan araçların tamiri, bakımı ve onarımı için kendi bünyesinde kademe (araç bakım bölümü) kurdu.

Kavak Belediyesinde Kademe Kuruldu
2144   14.03.2016 09:57:39

Hizmetlerin kesintisiz devam edebilmesi için araç bakım bölümü kurduklarını belirten Sarıcaoğlu, "Araçlarımızın tamiri, bakımı ve onarımı artık kendi ekibimiz tarafından yapılacak. Bu sayede zamandan kazanıp hizmetlerimiz de artış olacak " dedi.

Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Araç bakım bölümümüzü kuralı yaklaşık 1 ay oldu ve olumlu sonuçlar aldık. Araç bakım bölümümüze ek olarak yağlama ve yıkama bölümü de kurup Belediyemize ait araçlarımızın temizliği konusunda özenle çalışacağız. Amacımız Belediyemizin ilçemizi çok iyi temsil edebilmesi için tüm olanakları en iyi şekilde kullanabilmek" diye konuştu.

Belediyenin Parası Beytülmal'dir
Sarıcaoğlu, "Belediyemizin gelirlerini en iyi şekilde kullanmalı ve vatandaşlarımızın çıkarları doğrultusunda hareket etmeliyiz. Halkımızın parasını kendi cebimizden harcıyormuşuz gibi düşünerek hareket etmeliyiz. Kurmuş olduğumuz kademe (araç bakım bölümü) ile giderlerimizi büyük oranda azalttık" dedi.