Eski Kavak Belediye Başkanı Sonsuzluğa Uğurlandı

Eski Kavak Belediye Başkanı ve Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'ün amcası Emekli Hv.Asb. Kd. Bçvş. Şerif Karagöz sonsuzluğa uğurlandı.

Yaklaşık 15 gün önce geçirmiş olduğu beyin kanaması dolayısıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi gören Karagöz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreni, Kavak Merkez camiinde yapıldı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yapmış olduğu konuşmada; "Çok değerli bir ağabeyimizi kaybettik. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Kavak'a yapmış olduğu hizmetler elbette unutulmaz ve unutmayacağızda.Eski Belediye Başkanımız ve değerli ağabeyimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.