Haberler
Doruk Canlı Hayvan Pazarının Üstü Kapatıldı

Doruk Canlı Hayvan Pazarının Üstü Kapatıldı

Kavak ilçesinde Doruk Bölgesel Hayvan Pazarı'nın haftanın pazar günleri açılması karalaştırıldı.


Doruk Hayvan Pazarı'nda incelemelerde bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgeye hizmet verecek Doruk Hayvan Pazarı'nın haftanın pazar günleri açılacağını söyledi.


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergin Taş, Veteriner Hekimi İbrahim Gadiş, muhtarlar ve hayvan besici ve pazarlayıcıları ile Doruk Hayvan Pazarı'nda inceleme yapan Sarıcaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Daha önce Bölgesel Doruk Hayvan Pazarı, haftanın perşembe günleri açılıyordu. Ancak, pazarda bazı noksanlıklar olduğundan ilgi azdı. Şimdi pazarın bakımını yapıp, bazı bölmelerin üstünü kapattık. Haliyle Doruk Hayvan Pazarı, sil baştan yenilendi. Bu konuda Atatürk Park ve Meydanı'nda muhtarlarımızın görüşünü aldık. Yaptığımız oylamaya göre haftanın perşembe günleri açılan Doruk Hayvan Pazarı'nın bundan böyle haftanın pazar günleri açılmasını kararlaştırdık" dedi.


Sarıcaoğlu, bölgeye hitap eden hayvan pazarından, Kavak ilçesinden başka, çevre il ve ilçelerdeki hayvan alış verişi yapan vatandaşların yararlandığını sözlerine ekledi.