Haberler
Tankal, "Yatırımlarımız sürecek"

Tankal, "Yatırımlarımız sürecek"

Kavaklı işadamı Mustafa Tankal tarafından ilçeye kazandırılan Öykün İletişim Turkcell Yetkili Bayi ve Öykün İnşaat Doğalgaz işyerleri yapılan törenle hizmete açıldı.

Kavaklı İşadamı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tankal, gerçekleştirdiği yatırım ile ilçeye kazandırdığı Öykün İletişim Turkcell Yetkili Bayi ve Öykün İnşaat Doğalgaz işyerlerinin açılış törenlerinde yaptığı konuşmasında tüm amacının ilçenin kalkınmasına destek vermek olduğunu söyledi. Tankal, " Kavaklı bir işadamı olarak Kavak'ta kazandığımızı yine ilçemizde yatırıma dönüştürerek hem kent ekonomisine katkı veriyoruz hem de gençlerimizi iş ve aş sahibi sapıyoruz. İmkânlarımız elverdiği sürece de bu yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Açılış Törenine katılan Turkcell Bölge Satış Yöneticisi Tunç Meç'te törende yaptığı konuşmasında Kavaklı işadamı Mustafa Tankal tarafından gerçekleştirilen yatırım ile Kavak'ta Turkcell'in ilk yetkili bayisinin hizmete girdiğini söyleyerek ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Daha sonra törende söz alan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da, Kavak'ın son yıllarda her alanda çok ciddi bir atılım süreci yaşadığını belirtti. İlçe ekonomisinin güçlenmesinin en güzel örneğinin sürekli açılan yeni işyerleri olduğunu söyleyen Sarıcaoğlu, " Artık sanayileşmede, sporda, ekonomide ve daha pek çok alanda hızla mesafe alan bir Kavak var. Bugün de işadamımız Mustafa Tankal'ın ilçe ekonomisine kazandırdığı iki işyerinin açılışını yapıyoruz. İşadamımızı tebrik ediyor, hayırlı ve bol kazançlı işler diliyoruz" dedi. 

İşyerlerinin açılış törenlerine AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.