Şehitlerin İsimleri Yaşatılacak

Kavak Belediye Meclisi'nin aldığı karara göre, ilçedeki şehitlerin isimleri cadde ve sokaklara verilecek

Şehitlerin İsimleri Yaşatılacak
2504   04.09.2015 11:21:00

Kavak Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Belediye Başkan Vekili Hanife Asar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Kavaklı şehitlerin isimlerinin, ilçedeki cadde ve sokaklarda verilmesi, oy birliği ile kabul edildi.

Asar, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin gelişme içerisinde olduğunu, yeni cadde ve sokaklar oluşturulduğunu kaydetti. Bazı sokak ve caddelere isim verilmediğini dile getiren Asar, Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'nun "şehitlerimizin ismi yerde kalmamalı" önerisi kapsamında belediye meclis başkan ve üyeleri olarak şehitlerin isimlerinin cadde ve sokaklara verilerek yaşatılması yönününde karar aldıklarını anlattı.

Oluşturacakları komisyon tarafından önce şehit aileleri ile görüşüleceğini belirten Asar, "Onların da görüşü alındıktan sonra mahallelerdeki isimsiz sokaklar belirlenip uygun görülen yerlere şehitlerimizin ismi verilecek. Şehitlerimizin isimleri böylece yaşatılmış olacak" dedi.