RAMAZAN-I ŞERİF ETKİNLİKLERİ KAVAK'TA DEVAM EDİYOR

Kavak Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri başladı. Programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu İlçe müftüsü Abdullah Karaca ve Belediye meclis üyeleri daire amirler

RAMAZAN-I ŞERİF ETKİNLİKLERİ KAVAK'TA DEVAM EDİYOR
3619   06.07.2014 18:33:55

Kavak ilçemizde düzenlenen Ramazan etkinlikleri programı Yaşardoğu mahallesi Melih Gökçek parkında düzenlendi. programda nida ezgi ilahi gurubu yer aldı

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, “İçinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının coşkusun Kavak Halkımızla birlikte yaşamak istedik. Bu yıl düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerinde, vatandaşlarımıza yönelik düzenlediğimiz programlar devam edecek. Bu vesile ile tüm Kavak Halkımızın Mübarek Ramazan Ayını kutluyor, bu ayın hepimiz için bağışlanmamıza vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan (c.c.) niyaz ediyorum” dedi.
Programda Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, konuklara lokma tatlısı, ikram edildi.