Muhtarlıklar Müdürlüğü Şantiyedeki Yerine Taşındı

Kavak Belediyesinde kurulan Muhtarlıklar Müdürlüğü bundan sonra yeni şantiye binasında hizmet verecek.

Muhtarlıklar Müdürlüğü Şantiyedeki Yerine Taşındı
2152   01.09.2015 10:20:34

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Muhtarlarımızın sorunlarını daha kısa sürede çözmeye yönelik yaptığımız çalışmalar sonucunda Muhtarlıklar Müdürlüğümüzün bundan sonra şantiye binamızda hizmet vermesine karar kıldık. Şantiye binamızın restorasyon çalışmalarının bitmesinin ardından muhtarlarımıza daha hızlı, daha etkin ve daha verimli bir şekilde hizmet verebilmek için bu kararı aldık. Ayrıca muhtarlarımızla birebir ilgilenebilmek için yeni Muhtarlıklar Müdürü olarak İbrahim Gadiş'i görevlendirdik. Mahallelerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını en iyi bilen muhtarlarımızdır. Bu yüzden muhtarlarımızla çözüme yönelik çalışmalar içerisinde olmamız gerekiyor. Artık tüm muhtarlarımız bundan sonra taleplerini ve sorunlarını şantiye hizmet binamızdaki Muhtarlıklar Müdürlüğümüze bağlı Müdürümüze yazılı olarak direkt iletebileceklerdir. Sorunları yüz yüze görüşerek ve yerinde incelemeler yaparak en kısa sürede çözüme kavuşturma gayreti içerisindeyiz. Bu vesile ile şantiyemizde faaliyete geçirdiğimiz yeni Muhtarlıklar Müdürlüğü hizmet birimimizin tüm muhtarlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. " dedi.