Kavak’ta Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Samsun'un Kavak İlçesi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi

Kavak’ta Bayramlaşma Programı Düzenlendi
2599   20.07.2015 08:24:46

Atatürk Parkı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına, Kaymakam Mevlüt Şekerci, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ekrem Büyüktekin, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Emniyet Müdür vekili Ömer Küllaç, daire amirleri,  siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, şehit yakınları, kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Şekerci, burada yaptığı konuşmada, bayramların, milli ve manevi duygularla birlikte sosyal sorumluluk anlayışının da zirvede olduğu günler olduğunu ifade etti. Bayramlarda, komşu, akraba ve hastaların ziyaret edildiğini, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiğini belirten Şekerci, "Birlik ve beraberliğin doyasıya yaşandığı bayramlarımız, aynı zamanda gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olmaktadır. Bu duygularla başta Kavak halkının, çalışma arkadaşlarımın, şehit aileleri ve gazilerimizin bayramını tebrik ediyorum" dedi.