Kavak'ta Bayram Öncesi Temizlik Başladı

Kavak'ta Ramazan Bayramı öncesi cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yapıldı.

Kavak'ta Bayram Öncesi Temizlik Başladı
2207   30.06.2016 13:28:12

Kavak Belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin her yerinde temizlik çalışmaları başladı.Ekipler, cadde ve sokaklarla kaldırım kenarlarında biriken yabani otları temizleyerek bayrama hazırlık yapıyor. İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti;

"Ramazan bayramına yaklaştığımız şu günlerde ilçemizde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ekiplerimiz gece gündüz cadde ve sokakları yıkayarak bayrama hazırlamaya çalışıyor. Yabani otların temizlenmesi, yol kenarlarında biriken moloz yığınlarının kaldırılması gibi birçok temizlik çalışmaları yapılıyor. Bayramlarda ilçemizde aşırı bir kalabalık oluyor. Büyüklerini ziyarete gelen gurbetçi hemşehrilerimiz ilçemizde Ramazan ayı boyunca vakit geçiriyor. İlçemizin temiz ve bakımlı olması için tüm ekiplerimizi bayram boyuncada seferber edip bayramı vatandaşlarımızın huzur içinde geçirmesini sağlayacağız" diye konuştu.