Kavak Belediyesi Feshane’de olacak

Kavak Belediyesi, 2-3-4-5 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da Samsun Tanıtım Günleri etkinliğinde stand açacak.

Samsun Tanıtım Günleri adı altında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinlikte Kavak Belediyesi standı da açılacak.

Samsun ulusal ve uluslararası alanda tanımını sağlayacak olan etkinlikte, fotoğraf sergileri, imza günleri, konserler düzenlenecek. Ayrıca Samsun'a özgü ev yapımı ürünler ve yemekler ve çeşitli el ürünleri de standlarda yerini alacak.

SAMKON Dernekler federasyonu yönetimi tarafından ziyaret edilen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu açılacak olan stand'a desteklerinin tam olduğunu söyledi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İstanbul'da açılacak olan Samsun Tanıtım Günleri etkinliğinde, Samsun'u en iyi şekilde yansıtacaklarını sözlerine ekleyerek, İstanbul'da yaşayan tüm Samsun'lu yurttaşları standlarına beklediklerini ifade etti.