Haberler
Esnafın yüzü gülüyor

Esnafın yüzü gülüyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Osman Atlı’ya plaket verdi.

Kavak Belediye Meclis Üyesi ve Kavak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kooperatif Başkanı Osman Atlı’ya Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tarafından “Hizmet”  plaketi verdi.

Törende konuşan Başkan Sarıcaoğlu; Kavak’taki esnafın ilçenin gelişimine ve değişimine büyük katkı sağladığını söyledi. İlçenin almış olduğu yatırımlar ile Samsun’un en fazla yatırım alan ilçelerinden biri konumunda olduğunu belirten Sarıcaoğlu, “ Bu yatırımlar ile ilçemiz çok daha fazla insana hitap edebilecek donanıma ulaşıyor. Gelişime ve değişime her zaman açık yenilikleri takip eden bir anlayış içinde olmalıyız. Kavak büyürken esnafımızın da bu büyümeye ayak uydurması hepimizin en büyük temennisi.” dedi.

Esnafın Yüzü Gülüyor

Belediye Meclis üyesi  ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kooperatif Başkanı Osman Atlı’da  yaptığı konuşmada “Kavaklı esnafımızın, Belediyemizin ilçemize kazandırmış olduğu yatırımlar sayesinde yüzü gülüyor. Kooperatifimize yapacağımız yeni yer konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’na katkılarından dolayı tüm esnaflarımız adına teşekkür ediyorum. Başkanımızın da dediği gibi ilçe esnafımızın gelişime ve değişime açık olması gerekmektedir. ” diye konuştu.