Efsane Güreşçi Anısına Spor Ödülleri Verilecek

Kavak'ın yetiştirdiği Dünya ve Olimpiyat şampiyonu efsane güreşçi Yaşar Doğu anısına spor ödülleri verilecek.

Efsane Güreşçi Anısına Spor Ödülleri Verilecek
2789   13.04.2015 10:31:54

Kavak Belediyesi ve Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) organizasyonu ile yapılacak olan Yaşar Doğu spor ödülleri programında okullar arası turnuvalarda Samsun il birincilerine ödüller verilecek.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada; "İlçemizin yetiştirdiği Dünya ve Olimpiyat şampiyonu efsane güreşçimiz Yaşar Doğu'nun anısına  13 nisan 2015 pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 20:00'da okullar arası turnuvalarda Samsun il birincilerine ödüller vereceğiz.Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op.Dr.Yılmaz Karagöz ile birlikte organize ettiğimiz programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Milli güreşçimiz Yaşar Doğu'nun torunlarının bu tür başarılara imza atması bizleri onurlandırıyor" dedi.

Ödül verilecek okulları şu şekilde ; Güreş'de Adnan Ölmez Ortaokulu, Futbol'da İlkadım Spor Lisesi (kız takımı) ve İlkadım Spor Lisesi (erkek takımı), Basketbol'da İlkadım Spor Lisesi (kız takımı) ve Atakum TED Koleji (erkek takımı), Voleybol'da Spor Lisesi (kız takımı) ve Atakum Endüstri Meslek (erkek takımı), Hentbol'da İlkadım Spor Lisesi (kız takımı) ve Tekkeköy Endüstri Meslek Lisesi (erkek takımı), Futsal'da İlkadım Sema Büberci Meslek Lisesi (kız takımı) ve Atakum Recep Tanrıverdi Endüstri Meslek Lisesi (erkek takımı).

Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler'de ise ödül verilecek okullar şu şekilde; Basketbol'da Mustafa Kemal Ortaokulu (kız takımı) ve Canik Bahçe Şehir Koleji (erkek takımı), Voleybol'da 23 Nisan Ortaokulu (kız takımı) ve Çınarcık Ortaokulu (erkek takımı), Hentbol'da ise Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu (kız takımı) ve Tekkeköy İlköğretim Okulu (erkek takımı).