Canlı Müzik Yapan Gençlere Sarıcaoğlu'ndan Destek

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Atatürk parkında canlı müzik yapan gençlerle bir araya geldi.

Canlı Müzik Yapan Gençlere Sarıcaoğlu'ndan Destek
2867   19.10.2015 13:40:32

Başkan Sarıcaoğlu, "gençlerimizin bu tür sosyal aktivite içinde olmaları beni çok mutlu ediyor. Onlara elimden geldiğince destek olmaya hazırım. Kötü alışkanlıkların çoğaldığı şu zamanda gençlerimizin bu tür aktiviteler içinde olmaları beni gerçekten çok mutlu etti. Gençlerimizin bu tür sosyal aktivitelerinde herzaman yanlarında olduğunu bilmelerini isterim" dedi.

GENÇLERİMİZ İÇİN YATIRIMLARIMIZ VAR

Sarıcaoğlu, "İlçemizde gençlerimizin vakit geçirebilecekleri ortamların çoğalması için kolları sıvadık. Yusuf Ziya Yılmaz Parkı, Astronot Hüseyin Özdemir Parkı, Melih Gökçek Parkı, Canbulatoğlu Çerkez Ekrem Bey Parkı gibi birçok sosyal tesisimiz hizmete girmek üzere. Gençlerimizin bu tür alanlarda vakit geçirmeleri onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracaktır. Yine gençlerimiz için Gençlik ve Spor Bakanlığımız sayesinde ilçemize kazandırılan Kapalı Spor salonumuz var buranında çok yakında açılışını yapacağız. Amacımız ilçemizdeki gençlerimizin ellerinden tutup onların doğru yolda yürüyebilmelerini sağlamak. Gençlerimizi bu tür sosyal aktivitelerle uğraştırmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz " dedi.