Bahçelievler Parkı’nda Çalışmalar Başladı

Kavak Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Parkı'nda yenileme çalışmalarına başlandı.

Bahçelievler Parkı’nda Çalışmalar Başladı
2608   14.10.2015 14:00:31

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla çalışmalara başlanan parka kafeterya, oyun alanları, yürüyüş yolları yapılacak. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Bahçelievler Mahallemizde bulunan Bahçelievler Parkı mahallemize yakışmıyordu. Burada bulunan parkı komple yıkıp yeniden yapacağız. Daha önce 19 Mayıs Mahallemize yaptığımız Astronot Hüseyin Özdemir Parkı tarzında bir park olacak. Parkın içinde kafeterya, yürüyüş yolları, oyun alanları gibi birçok şey bulunacak. Amacımız vatandaşlarımızın aileleri ile gidebilecekleri, çocuklarımızın daha temiz bir ortamda oyun oynayabilecekleri bir alan inşa etmek” dedi.