Yol Yapım Çalışmaları

Kavak Belediyesi tarafından imar planında belirlenen yolların açılmasına başlandı.

Yol Yapım Çalışmaları
3788   09.12.2014 15:20:09

Belediye meclis üyeleriyle çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, görevlilerden bilgi alarak mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

İmar planında yol olarak gözüken ancak açılmamış veya kullanışlı hale getirilmemiş yerlerde çalışma başlattıklarını belirten Sarıcaoğlu, şunları kaydetti:

"Daha önceden açılmış yolları kilitli parke taş döşeyip kullanışı hale getirdik ancak özellikle Yaşar Doğu Mahallesi'nde imar planında yol olup da açılmayan yerler vardı. Vatandaş evine toprak ve çamur halindeki açılmayan bu yollardan gidiyordu. İmar planında belirlenen yolların açımına başladık. Açacağımız bu yolları da en kısa zamanda parke taş veya asfalt yapmak suretiyle kullanışlı hale getireceğiz."