Haberler
Yeşil Bir Kavak İçin Çalışmalar Sürüyor

Yeşil Bir Kavak İçin Çalışmalar Sürüyor

Yeşiller içinde bir Kavak için çalışmalarına aralıksız devam eden Kavak Belediyesi ilçe genelinde fidan dikimini hızlandırdı.


Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekipleri tarafından çalışmalara aralıksız devam ediliyor. İlçe genelinde ilk etapta 10.000 fidan dikimi yapıldığını vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Yeşil bir Kavak için çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

 

Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti;
"İlçemizin belli başlı yerlerine ilk etap için 10.000 fidan dikimi gerçekleştirdik. Bu sayı elbette ilerleyen günlerde artacak. Yeşillere bürünmüş bir Kavak hepimizin hayali, bu hayali gerçekleştirmek yine bizim elimizde. Gelecek nesillere daha güzel bir Kavak bırakmalıyız. İlçemizi modernleştirme çalışmaları hep betonarme binalar ile olmamalı yeşillikler içinde, doğa ile iç içe bir Kavak içinde çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Peygamber efendimizin de dediği gibi "Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz" sözü aslında ağacın önemini çok iyi anlatmaktadır" dedi.

 

Öncelik olarak ilçenin giriş ve çıkışlarında ki caddelere fidan dikimi yapıldığını vurgulayan Sarıcaoğlu, "Eskiden bu yana yeşilliği ile ünlü ilçemiz bundan sonrada yeşilliği ile marka ilçe olacak. Gelecek nesillere temiz ve ferah bir Kavak için tüm hemşehrilerimi fidan dikmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.