Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yılını kutladık

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yılı olan bugün Kavak Cumhuriyet meydanında Atatürk büstü'ne çelenk konuldu.  Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yılını kutladık

3226   24.04.2014 08:50:15

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yılı olan bugün Kavak Cumhuriyet meydanında Atatürk büstü'ne çelenk konuldu ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu programda Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerc,i Kavak belediye başkanımızın vekili olarak belediye Meclis üyesi Osman Aziret, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sabri Hoşoğlu, Garnizon Komutanı Ekrem Büyüktekin, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, daire amirleri İl ve İlçe Encümenlerimiz Öğrenciler ve vatandaşlar, katıldı.Şiir, kompozisyon ve bilgi yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.