Şehit Polis Kerim Keskinoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlun'un dayısının oğlu Kerim Keskinoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Polis Kerim Keskinoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
5937   18.04.2014 17:35:04

Şehidin cenazesi, Samsun'nun Kavak ilçesine bağlı Akbelen köyündeki babaevinin önünde helallik alınmasının ardından köy camisine getirildi. Şehidin naaşı, cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı tören mangası tarafından cenaze aracına konularak köy mezarlığına götürüldü.

Şehit Keskinoğlu'nun cenazesi, köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin oğulları Mete Han (16) ve Volkan (10) ile kızı Ceylan Keskinoğlu'nu (12) Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci teskin etmeye çalıştı.

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları ile Kavak İlçe kaymakamı Mevlüt Şekerci İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Kavak Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Ekrem Büyüktekin, şehidin kuzeni olan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.