Sarıcaoğlu'undan Esnaf ziyareti

Sarıcaoğlu'undan Esnaf ziyareti
3382   17.06.2014 09:40:14

Başkan Sarıcaoğlu ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Kavak merkez esnafını ziyaret etti. Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapıyoruz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kavak ilçemizin yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz dedi.