Sarıcaoğlu’ndan Yaşlılara Vefa

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçede yalnız yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Sarıcaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 65 yaş üstü mağdur durumdaki vatandaşlara Kavak Belediyesi olarak her türlü desteği verdiğini vermeye de devam ettiklerini söyledi.

Toplumun her kesiminin yaşlılara gereken sevgi ve saygıyı  göstermesi gerektiğini ifade eden Sarıcaoğlu, şunları kaydetti:

"Hafta kapsamında yaşlı vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk, sorunlarını, taleplerini dinledim. Bu ziyaretin yılın bir haftası ile sınırlandırılmaması gerekir. O vatandaşlarımızın da ilgiye ihtiyacı var. Ziyarete gittiğimde çok seviniyorlar. Hatta beni kucaklayıp, yavrum diye öpüyorlar. Gelecekte bizlerin de yaşlanacağını düşünmeliyiz. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte o vatandaşlarımıza evde bakım hizmeti veriyoruz. Yine bu hizmetten yararlanabilmeleri için yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın tespitine devam ediyoruz."