SARICAOĞLU’ndan Temizlik Atağı

Kavak ilçesinin sorunu olan çöp konteynerleri geldi.

Kavak ilçe merkezinde ve mahallelerinde uzun bir süredir sıkıntı oluşturan çöp konteyneri sorunu Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla verilen siparişler sonrası çözüme kavuşturuldu.

Bazı bölgelerde kapakları açık boya ve kimyasal madde varillerinden yapılan çöp bidonları özellikle yaz aylarında kedi ve köpekler tarafından sokağa dağıtılarak pislik ve sağlık açısından tehlike oluşturuyordu. Kapaklı özel çöp konteynerleri bu sorunu ortadan kaldırmış olacak. Belediyenin kendi imkanları ile alınan 100 adet yeni kapaklı konteynerler merkezde ve mahallerde dağıtıldı.Öncelikli olarak ihtiyac duyulan merkezdeki yerlere ve büyük mahallelere bırakılan konteynerler kısa zamanda tüm mahallelere teslim edilecek.Bırakılan mahallelerde çöp toplama aracınında faaliyet göstereceği ve hergün toplama işleminin gerçekleşeceğini söyleyen Sarıcaoğlu ‘’ 91 mahallemizde 24 saat aralıksız temizlik hizmetimiz sürecek.Öncelikli olarak nüfus yoğunluğuna göre büyük mahallelerde ve merkezde dağıtımını yaptık.Eski çöp konteynerlerini tamir bakım ve boyama işlemlerini tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız..Tertemiz ve pırıl pırıl bir kavak için gece gündüz çalışmalarımız devam edecek dedi..