Sarıcaoğlu'ndan Organize sanayi bölgesine ziyaret.

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu belediye meclis üyeleri ile birlikte  Organize sanayi bölgesini ziyaret etti.

Sarıcaoğlu'ndan Organize sanayi bölgesine ziyaret.
6520   27.05.2014 12:02:03

Başkan Sarıcaoğlu'dan Organize Sanayi Bölgesi'ni  ziyaret etti.

Meşale group genel müdürü Mustafa Aydın, Samsun gıda. Mühendisi Neval Demiröz.  Keprosan plastik Yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Ulusoy, Laden triko yöneticisi Süleyman Korkmaz,  İfyıl soba İmalat Müdürü Ahmet Aksoy, tek tek görüşerek görüş alış verişinde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Başkan Sarıcaoğlu, Meşale Group, çay kazanı konusunda yıllardır  faaliyet gösteren fabrikada öğle yemeğine katıldı. çalışanlar ile sohbet eti. sarıcaoğlu ve belediye encümenleri.  iş yeri sahibi  Mustafa Aydın. ile görüş alış verişinde bulundu. yemeğin ardından bölgede yer alan diğer fabrikaları da gezen Başkan Sarıcaoğlu. Samsun gıda, gıda Mühendisi Neval Demiröz'den  kek fabrikasında üretim malzemeleri hakkında  bilgiler alarak tek tek çalışanlarıda ziyaret etti. Sarıcaoğlu. konuşmasında kavak organize sanayi bölgesine biz elimizden gelen her yardımı yapmaya hazırız sağolsun şirket yöneticilerimiz. beni her konuda aydınlattılar. sanayi esnaflarına ayrı ayrı teşekkür ederek   sanayi bölgesinden ayrıldı.