Haberler
Sarıcaoğlu'ndan Kazancı Mahallesine Ziyaret

Sarıcaoğlu'ndan Kazancı Mahallesine Ziyaret

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kazancı mahallesini ziyaret etti. 


Mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Sarıcaoğlu bu kez de Kazancı mahallesi mamuç sokak'a ziyarette bulundu. Cuma namazını burada kıldıktan sonra vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemize yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalarda mutlaka vatandaşlarımız ile istişare yaparak yapıyoruz" ifadelerinde bulundu.



Uzak Yakın Her yere Eşit Hizmet Gidecek
İlçe merkezine yaptığı hizmetlerin yanı sıra köy iken mahalleye dönüşen tüm ilçeye bağlı yerleşim yerlerine hizmet gideceğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "İlçe merkezine uzak olsun yakın olsun tüm mahallelerimize eşit hizmet gidecek bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm imkanları seferber edeceğim. Tüm vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun bu göreve çalışmak ve ilçeye çok daha fazlasını yapmak için geldik ve bunu da başarıyoruz. Tüm mahalle sakinlerine sıcak ve samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.



Mahalle Ziyaretleri Devam Edecek
Sarıcaoğlu, "Mahalle ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın her zaman yanında onlarla istişare içerisinde çalışmalar yapmak zorundayız. Aksi taktirde ben yaptım oldu mantığını asla kabul edemem. Hangi hizmet nereye ne şekilde faydalı olacaksa vatandaşlarımızın da desteğiyle o hizmet o bölgeye yapılacak" ifadelerinde bulundu.