Sarıcaoğlu'ndan Esnaf ziyareti

Sarıcaoğlu'ndan Esnaf ziyareti
4942   25.04.2014 19:04:02

Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu Mehmet Paşa mahallesi Esnafını ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi.esnafların yoğun olarak dile getirdiği şikayetlerden biri ise yol sorunuydu. sarıcaoğlu yol sorununu mutlaka çözeceklerini bunun dışında su ve istihtam ile ilgili esnafları  bilgilendirdi makamımızda kapı olmayacak kavak halkımızın sorunları var ise gelecek derdini sıkıntısını bizim ile paylaşacak. ben seçimlerden sonra belediyedeki yoğunluktan dışarı çıkıpta sizlere vakit ayıramadım. ama bundan sonra artık sahalardayız projelerimizi hayata geçireceğiz.diyerek cuma namazı için tabaklı mahallesine hareket etti.