Sarıcaoğlu'ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sarıcaoğlu'ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
2432   14.03.2016 10:06:22

Sarıcaoğlu mesajında, Belediye Başkanı olmadan önce sağlık çalışanı olduğunu vurgulayarak konuşmasına şu şekilde devam etti;

"Gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini 'insana hizmet' ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası, hastalanan bütün insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmaktır.Ülkesi ve toplumu için hizmetlerinden ödün vermeyerek bu görevi layıkıyla yerine getiren Türk hekimlerine güvenimiz sonsuzdur. Belediye Başkanı olmadan önce bende bir sağlık çalışanıydım. Sağlıkçılarımızın nasıl şartlarda görev yaptıklarını çok iyi biliyorum.Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve ilk kez 1919'da işgal altındaki İstanbul'da tıp öğrencileri tarafından kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı'nda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyerek kendi sağlığını emanet ettiği, onun ilke ve devrimlerini benimsemiş tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutlarım"dedi.