Haberler
Sarıcaoğlu'na İstanbul'da Büyük İlgi

Sarıcaoğlu'na İstanbul'da Büyük İlgi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu İstanbul Esenyurtdaki Kavaklı'lar derneğinin açılışına katıldı.


Hafta sonu İstanbul Esenyurt'daki Kavaklılar derneğinin açılışına davet edilen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu coşku ile karşılandı. Adeta miting alanına dönen açılışta Başkan Sarıcaoğlu duygulu anlar yaşadı. Kenetlenme ve dayanışmanın simgesi olan Derneklere en çok değeri Kavaklı'ların verdiğini vurgulayan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti;

 

"Türkiyenin hemen hemen birçok yerinde Kavaklı vatandaşlarımıza ait bir dernek mutlaka bulunuyor. Bu gerçekten gurur verici birşey çünkü dernekler kenetlenmenin ve dayanışmanın simgesidir.Dernekler bir bütünlüğünün yuvası kardeşliğin mekanıdır. İstanbul Esenyurtdaki hemşehrilerimiz çok güzel bir adım atarak Esenyurt Samsun Kavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kurdular. Kendilerine başarılar diliyorum. Şunu bilmelerini istiyorumki maddi ve manevi elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım. Kavak dışındaki tüm derneklerimiz bizim ilçemizi temsil ediyor.Derneğimizin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

Sarıcaoğlu'na Coşkulu Karşılama
İstanbul Esenyurtta açılışı yapılan Esenyurt Samsun Kavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyarete giden Başkan Sarıcaoğlu'nu çok sayıda kişi karşıladı. Adeta miting havasında geçen açılışta Başkan Sarıcaoğlu duygulu anlar yaşadı. Kavaklılar'ın birlik ve beraberliğinin birkez daha farkına varıldığını vurgularken konuşmasına şu şekilde devam etti; "Hepinizden Rabbim razı olsun beni birkez daha gururlandırdınız. Bu coşkulu karşılama sizlerin dayanışmasını herkeze çok açık ve net gösteriyor. Kavak için yapmış olduğum tüm koşuşturma ve tüm uğraşlarda çok haklı olduğumu ve buna layık olduğunuzu birkez daha gösterdiniz. 2 yıl boyunca yaşadığım koşuşturmanın yorgunluğu şu kalabalığı görünce geçti. Hepinizle gurur duyuyorum. Derneğimize göstermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Esenyurt Samsun Kavaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet İçli, KADEF Genel Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Karagöz, Ak Parti Kavak Ilçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tankal ve çok sayıda davetli katıldı.