Sarıcaoğlu Üç Ayların Başlaması İle İlgili Mesaj Yayınladı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 3 Ayların başlaması ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Sarıcaoğlu Üç Ayların Başlaması İle İlgili Mesaj Yayınladı
2699   22.04.2015 11:06:30

Başkan Sarıcaoğlu mesajında; “Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, bereket ve huzur dolu günlerin başlangıcı olan üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır. Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim.” dedi.