Sarıcaoğlu Soma'da Hayatını Kaybedenler İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Kavak Belediye Başkanı ibrahim SARICAOĞLU, Manisa'nın Soma ilçesinde kömür ocağında yaşanan faciada hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan SARICAOĞLU yaptığı yazılı açıklamasında "Soma'daki özel bir maden ocağında meydana gelen trafo patlaması nedeniyle çıkan yangında çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda emekçi maden işçisinin maden ocağında mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, devam eden çalışmalar sonucu, ocakta mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz" ifadelerini kaydetti.