Sarıcaoğlu Muhtarlar İle Buluştu

Kavak Belediyesinde "Destek Sizden, Hizmet Bizden" Projesi kapsamında muhtarlar ile istişare toplantısı düzenledi.

Kavak Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, Büyükşehir Belediyesi Kavak Fen İşleri Müdürü Metin Bağ ve  Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mimar Kenan Özdemir ve muhtarlar katıldı. Açılış konuşmasında köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim birimlerine götürülen hizmetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, tek amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu söyledi. Göreve geleli bir buçuk yıl olduğu açıklamasında bulunan Sarıcaoğlu, "Siz değerli muhtarlarımız bizim sağ kolumuzsunuz. Bu anlamda hizmetlerin en iyi şekilde vatandaşlarımıza ulaşmasında birinci derecede önemli rolü olan siz değerli muhtarlarımızla bir araya gelmek, istişare etmek, görüş alışverişinde bulunmak, toplantılar yapmak hizmetin ulaşması bakımından önemlidir. Göreve geleli bir buçuk yıl oldu. Bu süre içerisinde  neler yaptık, neler oldu, bunları değerlendirmemiz lazım. Hizmet yaptığımız mahallelere gidiyoruz. Çalışmaları inceleyip, sorunları hep birlikte mahallinde tespit ediyoruz. Bu arada Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ediyorum. İlçemizde çok büyük emekleri var. Bizleri maddi ve manevi yönden yalnız bırakmıyor" diye konuştu. Sarıcaoğlu, muhtarlara yönelik toplantıların 20'şer kişilik gruplar halinde düzenlenmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. Büyükşehir Belediyesi Kavak Fen İşleri Müdürü Metin Bağ ve  Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mimar Kenan Özdemir köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim birimlerinde projelendirme, ruhsatlandırma ve yapılaşma hakkında bilgiler verildi. Toplantının son bölümünde muhtarların talepleri dinlendi ardından belediye tarafından ilçede yapılan hizmetler gezildi.