Haberler
Sarıcaoğlu Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi

Sarıcaoğlu Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, birçok gazeteciler, yazarlar ve basın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı basın mensuplarıyla Kazancı Taşhan'da kahvaltıda bir araya geldi.


Kavak'ın kazancı mahallesinde Kazancı Taşhan olarak adlandırılan tesiste basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Sarıcaoğlu "seçimden bu yana geçen 2 yıllık sürede ilçemize 30 proje kazandırdık" dedi.

 

10 Proje Dedik 30 Proje Yaptık

Sarıcaoğlu, "Belediye Başkanı olduktan sonra 5 yıl içerisinde 10 projeyi hayata geçireceğimizi söylemiştik. Hatta Çakallı Taşhan'da yine siz değerli basın mensupları ile toplanıp bu projelerimizi söylemiştik. Bize ’Bu listeleri alırız, sizlere sorarız’ demişlerdi. Bize o zaman ’Bu kadar proje olur mu? Başkan göreve yeni geldi heyecanlı’ demişlerdi.Fakat gördükki ilçemizin durumu 10 proje ile düzelecek gibi değil çünkü birçok eksiğimiz bulunmakta. Bizde kolları sıvayıp bu 10 projeyi 30 projeye çıkardık ve bu projelerimizi hayata geçirdik. Çok yakında toplu açılışlarla yine birlikte olacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Bize Müthiş Desteği Var

Kavak'a yapılan çalışmalarda Büyükşehir Belediyesinden müthiş derecede destek aldıklarını vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Büyükşehir yasası ile birlikte Belediye gelirlerimizin yüzde 40'ı düştü ayrıca Kavak Belediyesini devralırken borç ile aldık bu sebeplerden dolayı kendi imkanlarımız ile çok fazla bir yatırım yapma imkanımız yok.Peki bu kadar imkansızlıklara rağmen nasıl bu kadar hizmet yapılıyor ? Aldığımız Destekler sayesinde.  Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle. Yusuz Ziya Yılmaz Başkanımızın müthiş desteği var. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Bu bizim için müthiş bir özgüven ve destek sağlıyor. Diğer destekleri de Bakanlıklardan, OKA’dan, DSİ’den, Karayollarından alıyoruz. Yani Kavak’ın gelişmesiyle alakalı olarak ne kadar argüman varsa biz hepsini kullanıyoruz" dedi.

 

Başkan Sarıcaoğlu'nun düzenlemiş olduğu Kazancı Taşhan'daki kahvaltıya  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, ilçe belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda gazeteciler, yazarlar, basın kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.Basın toplantısından önce yeni yapılan Taşhan’ı gezen Başkan Sarıcaoğlu ve basın mensupları, Taşhan hakkında işletme sahibi Dr. Halil  İbrahim Dinler’den bilgi aldı. Toplantıda konuşan Başkan Sarıcaoğlu, göreve geldikleri tarihten bu zaman kadar ilçede yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi.Bu tür toplantıların sürekli olarak yapmayı planladıklarını bildiren Başkan Sarıcaoğlu katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Kazancı Taşhan'da düzenlenen kahvaltı programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.