Sarıcaoğlu Durmak Bilmiyor

Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu dur durak bilmeden çalışıyor.İlçe genelinde yol sıkıntısının yaşanmaması için çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Sarıcaoğlu Yaşar Doğu maha

Sarıcaoğlu Durmak Bilmiyor
2987   28.05.2015 13:43:59

BOZUK YOL İSTEMİYORUM
Sarıcaoğlu, "İlçe genelinde bozuk yol kesinlikle istemiyorum. Sırayla tüm cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımız devam edecek. Kavak nasıl daha yaşanılabilir olacaksa biz o şekilde yapacağız. Rıdvan Çelikel caddemizin kaldırım ve yol yapım çalışmalarına başlanıldı. Çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor." dedi.

ÇALIŞMALARI BİREBİR TAKİP EDİYOR
Belediye personeline vermiş olduğu talimatları bizzat yerinde inceleyen ve takibini bırakmayan Başkan Sarıcaoğlu vatandaşlarından büyük taktir  topluyor. Başkan Sarıcaoğlu, "vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşamalarını sürdürebilmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım" dedi.