Sarıcaoğlu. Çakallı Mahallesinde, çalışmaları inceledi.

Başkan Sarıcaoğlu. çakallı mahallesi önce tarihi han taşhan'ı gezdi.

Sarıcaoğlu. Çakallı Mahallesinde, çalışmaları inceledi.
6297   21.04.2014 09:07:26

Başkan Sarıcaoğlu. çakallı mahallesi önce tarihi han taşhan'ı gezdi. bölgenin tamamını kültür bakanlığı tarafında istimlak edilen taşhan ve çakallı köprüsü yakın bir zaman içinde halka açılması ve bu güzel tarihi merkezin tüm ülke çapında tanıtımın yapılmasını bekledilerini dile getirdi. sonrasında Çakallı mahallesi muhtarı Şahin Çelebi ve vatandaşla sohbet eden Sarıcaoğlu görüşmede Çakallı caminin eksikleri olduğunu ve baz istasyonu ile ilgili sıkıntıları olduğunu anlattı Sarıcaoğlu. bu sorunların hep birlikte çözeceğiz bir kısmını Büyükşehir bir kısmını Kara yolları bir kısmını ise Belediye olmak üzere bu soruları çözeceğiz bakın şuan kara yolları çalışıyor hizmetlerimiz aksamayacaktır. Biz Kavak belediyesi olarak hizmetlerimize devam edeceğiz diyerek çakallı mahallesinden ayrıldı.