Sarıcaoğlu, Buz Sarkıtlarına Dikkat Uyarısı Yaptı

Samsun´un Kavak ilçesi Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede etkili olan kış şartlarından dolayı çatılarda oluşan kar birikintileri ve buz sarkıtlarının can ve mal güvenliğini tehli

Sarıcaoğlu, Buz Sarkıtlarına Dikkat Uyarısı Yaptı
2824   13.01.2015 09:30:59

KavakBelediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, kar birikintisi ve özellikle buz sarkıtlarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

İnsan sağlığının kendileri için önemli olduğuna işaret eden Sarıcaoğlu, "Hava muhalefeti dolayısıyla çatılarda boyları bir metreye yaklaşan sarkıtlar oluşuyor. Bu sarkıtlar vatandaşımızın can güvenliğini tehlikeye sokmaktadır. Vatandaşlarımız kendi güvenliklerini de dikkate alarak binalarındaki sarkıtları düşürmelidir" dedi.

Sarıcaoğlu, oluşan sarkıtlara ulaşamama durumunda talep edilmesi halinde vatandaşlara yardım edileceğini sözlerine ekledi.