Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılma" /> Samsun/Kavak Belediyesi Online Destek

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ KAVAK'TA

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılma

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ KAVAK'TA
5480   03.06.2014 15:15:36

Belediye Başkanlığı önünde Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu Bşk. yrd. Reşat Ayyıldız ve Ak Parti kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Meclis üyeleri ve personel tarafından çiçek ile karşılandı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Sarıcaoğlu'nu Makamında tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Yılmaz, Sarıcaoğlu'ndan seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözünü yerine getirmesini ve her konuda kendisine yardımcı olacağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlığında yapılan Kavak Belediyesi koordinasyon kuru toplantısına yapıldı.

Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Bşk. Yrd. Reşat Ayyıldız Akparti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Coşkun Öncel, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Daire Başkanı Dursun Ali Ömür, Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Seçim sürecinde verdikleri bütün sözleri yerine getireceklerini söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Artık seçim geride kaldı. Belediye başkanlarım ile birlikte inşallah çözülmedik sorun kalmayacak. Tüm ilçelerde olduğu gibi Kavak ilçesi de bizden büyük hizmetler bekliyor. Bunları imkanlar ölçüsünde zamanla hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçeye hizmet veriyoruz. İlçe belediye başkanlarımızın ihtiyaçları ve ilçenin sorunları bizler için gerçekten çok önemli. Lafı, sözü bırakıp iş yapma zamanı gelmiştir. İşte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve ekibi, işte biz. Var gücümüzle çalışacağız."

Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu. konuşmasında seçim kampanyası döneminde ekip çalışması ruhuyla büyük çaba sarf ettiklerini ve önemli bir başarı öyküsü yazdıklarını ifade ederek, seçim sonrasında da vatandaşlara verilecek hizmetleri aynı tempoyla sürdürdüklerini anlattı. Kavak olarak kendilerine duyulan güveni ve desteği gördüklerini belirterek, "Bu zamana kadar Kavak ilçesine gereken hizmet yapılmamış. Bizim en güvendiğimiz, destek bulacağımız sizlersiniz. Size güven duyuyoruz. Hep birlikte geri kalmış Kavak ilçemizi kalkındıracağız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getireceğiz" dedi. bu güzel ziyaret içinde hem şahsım hem ailem ve kavak halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi..

Toplantı sonrası Başkan Sarıcaoğlu. Yılmaz’a kavak’ta Atatürk parkında Atıf Sarıcaoğlu’na ait eserler olan Selçuklu dönemi hükümdarları’nın silüetleri’ni ve geçmişten günümüze adım adım şavaş hikayeleri olan duvar anıtlarını gezdirdi başkan Yılmaz. bu geziden oldukça memnun kaldı. sonrasında Başkan Yılmaz'ı  uçanlara yemeğe davet etti. Yemek sonrası Çakallı’da bulunan tarihi taşhan’ı ziyaret etti. Burda incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz ve Sarıcaoğlu bu tarihi bulgularının bulunduğu alanda değerlendirmelerde bulundu. Bu bölgenin turizm kültür bakanlığı tarafından yakın takibinde olan tarihi cami ve köprünün ve taşhan’ın Yakın bir zamanda halka açılacağı ve turizm’e büyük katkılar sağlayacağını ve burda Kavak ilçemiz’inde Türkiyede turizm’de ses getireceğini düşünüyorum dedi. ve Başkan Yılmaz yaptıkları istişare toplantısı ve sonrasında gezi için Başkan Sarıcaoğlu’na, teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.