Şampiyonlardan Başkana ziyaret.

Kavak belediyesi yaşardoğu spor kulübü türkiye şampiyonasında derece yapan tekvando sporcularımız Başkan İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamında hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yaşardoğu spor kulübü tekvando hocası Nazım Demirci hedeflerimizde Avrupa ve dünya şampiyonaları ve olimpiyatlarına sporcu yetiştirmek amacı ile çalışmalarımızı hızla devam ediyoruz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Spor gençlerimizin olmazsa olmazlarındandır. Genç nesillerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak gerekiyor. Bunun içinde spora gerekli desteği vererek gençlerimizi yönlendirmek bizim asli görevlerimizdendir. Bizlerde belediye olarak gençlerimizin yanında olacağız” dedi.