İşin sırrının milletin desteği ve vizyon belediyecilik anlayışı olduğunu ifade eden Başkan Sarıcao" /> Samsun/Kavak Belediyesi Online Destek

Projelerimize Başlıyoruz

Projelerimize Başlıyoruz
3830   21.08.2014 11:16:37

İŞİN SIRRI MİLLETİN DESTEĞİ

İşin sırrının milletin desteği ve vizyon belediyecilik anlayışı olduğunu ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, şunları söyledi: "Sizden gelen kaynakları yine sizler için kullanacağız. Bu ilçede yaşamaktan herkes mutlu olsun istiyoruz. En önemli hedefimiz insanların Kavak'da istihdam'ı ve yaşamayı tercih eder hale gelmesini sağlamaktır. Bunları başaracağız. ve çalışmalarımıza ekibimiz ile birlikte devam ediyoruz projelerimiz  birer birer tanıtmaya başladık ve dahasıda gelecek inşallah ilçemizin çok eksikleri var bunları tamamen bitiriyoruz.

SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ

"Ekibim mazeretlerin arkasına sığınmayacak. Sözlerimizi en güzel şekilde yerine getirmiş olmanın huzuruyla ilk dönemin arefesinde sizlerleyiz. 2019 yılına geldiğimizde acaba Kavak nasıl modern bir şehir olmalıdır. Bunun hedefiyle gerçekten güzel çalışmaları bu dönemin projelerini hazırladık. Vatandaşlarımızın her kesimine hitap edecek projelerimizde halkımız kendilerini bulacak. Kapsamlı bir proje çalışması yaptık ve yapmayada devam edeceğiz dedi.