Kurum Amirleri ve muhtarlarımız ile iftar yaptık.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, belediye birim amirleri ve daire amirleri bir araya gelerek iftar açtı. Kavak Belediyesi Azra düğün salonun'da düzenlenen iftara Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yanı sıra Kaymakam Mevlüt Şekerci. Emniyet müdürü Vedat Yavuz Belediye Başkan yardımcısı Reşat Ayyıldız, Ak parti Kavak ilçe Başkanı Bülent Yüksel kadın kolları Başkanı Ümmühan Çelik gençlik kolları Başkanı Aziz Kanık Belediye meclis üyeleri, Salim Özal, Gültekin Özçelik, Osman Aziret, Ahmet İçli, Mehmet Uyanık, Osman Atlı, Mustafa Tangal, Hanife Asar, Mhp Belediye Meclis Üyeleri Arif Kırış, Cahit Demiroğlu, Burhan Topaloğlu, Özhan Top, Ramazan Honca, Birim müdürleri İlçe Muhtarları ve çok sayıda personel katıldı.

İftar yemeği ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Ne mutlu bizlere sağlık içerisinde mübarek ramazan ayına girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Özel bir ay olması sebebiyle iyi niyetin, hoşgörünün, yardımlaşmanın, paylaşmanın, özellikle sabrın bünyesinde barındırdığı bu özel ayı dostlarımızla birlikte yaşıyoruz. İnsanlarımız ibadetlerini yapıyor. Ben Belediye Başkanı olarak ramazan ayında siz değerli dostlarıma iftar vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayının tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diler, İslam aleminin Ramazan ayını gönülden kutluyorum” dedi.