Kilitli Beton Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Kavak Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kilitli beton parke çalışmaları devam ediyor.

İlçe genelindeki mahallelerde çalışmalarını sürdüren Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Mehmet Paşa Mahallesi Karagöz sokak'ta başlatılan kilitli beton parke çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiriyor.

AMACIMIZ RAHAT BİR ORTAM
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizde başlattığımız kilitli beton parke çalışmaları havalar müsait olduğu sürece devam edecek. Amacımız ilçemizin genelindeki vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri. Mehmet Paşa Mahallesi Karagöz Sokak'ta yapımına başladığımız kilitli beton parkenin toplam alanı yaklaşık 2.670 metrekare olacaktır." dedi.