Haberler
Kavak'taki Düğün Salonuna Yoğun İlgi Var

Kavak'taki Düğün Salonuna Yoğun İlgi Var

19 Mayıs mahallesi Seyit Sedat Eş sokağında bulunan eski Gar Park olarak bilinen yerde yapılan Kavak Çok Amaçlı Düğün Salonu'na yoğun ilgi yaşanıyor.


Büyükşehir Belediyesi ve Kavak Belediyesi işbirliği ile 2016 yılında yapılan Kavak Çok Amaçlı Düğün Salonu 600 kişi kapasiteye sahip. Toplamda 11.000 metrekarelik alana yapılan düğün salonu Kavak'ın en büyük ve en görkemli düğün salonu unvanına sahip. İçerisinde gelin ve damat platformu, orkestra platformu, 100 metrekarelik pist, yangın ve panik anında direkt dışarı ulaşım için 4 adet acil çıkış kapısı, müdüriyet, sekretarya, servis mutfağı, galin ve damat odası, bay ve bayan wc, engelli wc, resepsiyon, bay ve bayan sanatçı odaları gibi alanların bulunduğu düğün salonu adeta talep patlaması yaşıyor. Yaz sezonunun açılması ile birlikte neredeyse tüm günlerini dolu geçiren düğün salonu Kavaklılardan tam not aldı.

 

İlçemizin En Görkemli Düğün Salonu
Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "İlçemizde daha önceden 1 adet belediyeye ait küçük bir düğün salonu vardı. Bu düğün salonu haricinde bir düğün salonumuz yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yusuf Ziya Yılmaz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemize acilen bir düğün salonu yapma sözü aldık. Çok kısa sürede tamamlanan düğün salonumuz şuan ilçemizin en görkemli düğün salonu unvanına sahip. Eski düğün salonumuz dada yine bakım çalışmaları yaptık burayı da modern bir hale getirip imkânlar doğrultusunda düğün salonumuzda genişletme çalışmaları yaptık. Yeni yapılan düğün salonumuzda yaz sezonunun da girmesi ile birlikte talep patlaması yaşanıyor. Vatandaşlarımızın zorlanmadan düğünlerini yapabilmeleri için piyasanın çok altında bir fiyatla vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza her zaman her şeyin en iyisini vermekten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Düğün salonumuzda gerekli ekipmanlar ve gerekli profesyonellikte personellerimiz bulunmakta. Düğün yapmak isteyen vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde mutluluklarına ortak olmak için gerekli tüm imkanları seferber etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Düğün salonunun hemen yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çerkes Ekrem Bey Parkında yine açık hava düğün imkanı olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımız ister kapalı alanda isterlerse açık alanda düğünlerini yapabilmeleri için düğün salonumuzun hemen yanında Çerkez Ekrem Bey parkı bulunuyor" dedi.