Haberler
Kavak'ta Yanan O Tesisin Yerine Yenisi Yapılıyor

Kavak'ta Yanan O Tesisin Yerine Yenisi Yapılıyor

Kavak Güven Gölet’inde çıkan yangın sonucu yanan sosyal tesisin yerine yenisinin yapılması için çalışmalar başladı.


Geçtiğimiz günlerde kaza sonucu yanan Güven Gölet’i Sosyal tesislerinin yerine yenisinin yapılması için çalışmalar hummalı bir şekilde başladı. Yanan tesisin yerine daha güzelini yapacaklarını vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “Piknik sezonunun açılması ile birlikte sosyal tesisimizin yanması hepimizi üzdü. Ekibimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda yanan tesisimizin enkazını kaldırıp yenisini yapmak için kolları sıvadık” dedi.


Daha Kullanışlı ve İyisini Yapacağız
Sarıcaoğlu; “Elim bir kaza sonucu tesisimizin yanması elbette ki tüm Kavaklılar gibi bizleri de derinden üzdü. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekibimiz ile acil bir toplantı düzenleyip yenisinin derhal yapılması için çalışmaları başlattık. Şuan temeli atıldı gerekli inşaat çalışmalarına başlanıldı. Yanan tesisimizin daha iyisi ve güzelini inşa etmek için tüm ekibimiz seferber durumundadır. Bu yerin yapımı konusunda sürekli takipteyim bir an önce bitmesi için çalışmalarımız gece gündüz devam etmektedir” diye konuştu.


Her Mahallede Bir Park Projesi Devam Ediyor
Sarıcaoğlu; “Yanan tesisimizin daha iyisini ve kullanışlısını kazandırmak için verilen mücadelenin yanı sıra sosyal aktivite anlamında her mahalleye bir park projemiz de devam ediyor. Amacımız ilçemizde ki ailelerin vakitlerini geçirebilecekleri güzel ortamlar inşa etmek. İlçe merkezinde park çalışmalarımız tamamlandı. Amacımız bundan sonraki süreçte ilçemize uzak kırsal mahallelere de bu çalışmayı götürebilmek” dedi.


Kavak Sınavı Başarı İle Geçti
Dünyanın en büyük 3. Spor Organizasyonu olan 2017 Samsun 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarının Güreş Müsabakalarının Kavak’ta yapılmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; “İlçemiz için bu büyük bir sınavdı. Gerek Kavak’a gelen misafirlerimizin memnuniyeti gerek onları güvenliği gibi birçok konuda çok büyük bir sınava girdik. Rabbime şükürler olsun ki böylesine büyük bir sınavı başarı ile geçtik. Kavak ilçemizi tüm dünyaya duyurabilmek için verilen bu büyük mücadele de emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şunu gördük ki Kavak halkı misafirperverliği ile adından bir kez daha söz ettirdi” ifadelerini kullandı.